ДАЛИ СО ПРАВО ВИЛА РАДОЖДА ГО РЕДЕФИНИРА ТЕРМИНОТ ,,FINE DINING”

ДАЛИ СО ПРАВО ВИЛА РАДОЖДА ГО РЕДЕФИНИРА ТЕРМИНОТ ,,FINE DINING” Кој не слушнал за Вила Радожда?! Иако мислиме дека не постои таков од регионот и пошироко, за овој бисер на Охридското Езеро и те како вреди оваа приказна да се раскажува. Вила Радожда можеби не е категоризиран како ,,fine dining” ресторан, но да пробаме да […]