Рустична елеганција: автентично селско сместувања во Пирустија Неданоски

Искусете ја вистинската суштина на руралното живеење во Пирустија Неданоски во живописното село Рамне, на само 5 километри од Охрид, опфатено со убавината на Националниот парк Галичица. Спокојството на овој идиличен амбиент е совршен избор за мирно и извонредно рурално бегство, нудејќи автентично сместување, прекрасни активности и вкусна домашна кујна. Па да погледнеме зошто Пирустија […]

Ultimate bargain destination for British tourists planning to travel this summer

Simon Calder, a well-known travel expert, recently appeared on the popular UK TV show This Morning to share his insider knowledge on the best “secret holiday hacks” for travelers. During his appearance, Calder revealed what he believes to be the ultimate bargain destination for summer holidays – Lake Ohrid in North Macedonia. Despite a surge […]

A Stay You’ll Never Forget: Your Ultimate Accommodation Guide!

Are you planning a trip and looking for the ultimate accommodation guide? Look no further! In this blog post, we’ll take you through 15 steps to ensure that you have a stay you’ll never forget.