Sale!

Dragi Lumburovski Предрезервација

Original price was: €7,820.00.Current price is: €5,580.00.

Category:

Description

Друштво за туризам трговија и услуги ВИА ЕГНАТИА ДООЕЛ Скопје со адреса на 11-ТИ Октомври 25/кат 11 Скопје го издава следниот

 

Предрезервација

Бр. 2012 од 15.05.2024 година

Лиценца бр. Уп. I13-416

 

 

  1. Податоци за носител на резервација:

Dragi Lumburovski

Biljana Lumburovska

  1. Податоци за сместувањето:

1Објект Olympic Kosma Hotel. Hanioto, Halkidiki, Greece

2Категорија – 3*

3- Соба – Стандардна соба за 2 возрасни

4Услуга – 2 ноќевања со појадок за 2 возрасни

5Превоз  – сопствен

6Туристичкиот аранжман е за период од 24.05.2024 до 26.05.2024

  1. Податоци за уплата:

1Уплатено 0 денари     

2За доплата 5580 денари/90

 

Изјава на патникот: Изјавувам дека сум запознат со програмата и со Условите на аранжманот и дека во целост ги прифаќам.

Доколку се откаже до 20.05.2024 година доспеваат 100% од вкупниот износ.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.