Sale!

Драгана Билјановска Предрезервација

Original price was: €31,248.00.Current price is: €22,320.00.

Category:

Description

Друштво за туризам трговија и услуги ВИА ЕГНАТИА ДООЕЛ Скопје со адреса на 11-ТИ Октомври 25/кат 11 Скопје го издава следниот

 

Предрезервација

Бр. 2011 од 30.04.2024 година

Лиценца бр. Уп. I13-416

 

 

  1. Податоци за носител на резервација:

           Билјановска Драгана

           Билјановска Виолета

 

  1. Податоци за сместувањето:

1Објект Hotel Jenny, Siviri, Halkidiki, Greece

2Категорија – 3*

3- Соба – Супериор

4Услуга – 5 ноќевања со појадок и вечера за 2 возрасни лица

5Превоз  – сопствен

6Туристичкиот аранжман е за период од 25.05.2024 до 30.05.2024

  1. Податоци за уплата:

1Уплатено 0 денари     

2За доплата 22320 денари

 

Изјава на патникот: Изјавувам дека сум запознат со програмата и со Условите на аранжманот и дека во целост ги прифаќам.

Доколку се откаже по 10.05.2024 година доспеваат 50% од вкупниот износ.

Доколку се откаже по 17.05.2024 година доспеваат 80% од вкупниот износ.

Доколку се откаже по 20.05.2024 година доспеваат 100% од вкупниот износ.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.