Sale!

Anastasoski Goce Predrezervacija

Original price was: ден24,515.00.Current price is: ден10,664.00.

Category:

Description

Друштво за туризам трговија и услуги ВИА ЕГНАТИА ДООЕЛ Скопје со адреса на 11-ТИ Октомври 25/кат 11 Скопје го издава следниот

 

Предрезервација

Бр. 2016 од 22.05.2024 година

Лиценца бр. Уп. I13-416

 

 

  1. Податоци за носител на резервација:

Anastasoski Goce

Anastasoska Katerina

Anastasoski Gorgi

Anastasoski Stefan

  1. Податоци за сместувањето:

1Објект Greek Pride Hotel ana Apartments . Fourka, Halkidiki, Greece

2Категорија – 3*

3- Соба – Јуниор апартман за 3 возрасни и 1 дете

4Услуга – 3 ноќевања со појадок за 2 возрасни и 2 деца

5Превоз  – сопствен

6Туристичкиот аранжман е за период од 23.05.2024 до 26.05.2024

  1. Податоци за уплата:

1Уплатено 0 денари     

2За доплата 10664 денари/172

 

Изјава на патникот: Изјавувам дека сум запознат со програмата и со Условите на аранжманот и дека во целост ги прифаќам.

Доколку се откаже до 22.05.2024 година доспеваат 100% од вкупниот износ.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.