Sale!

Aleksandar Gjergovski Предрезервација

Original price was: ден17,840.00.Current price is: ден10,230.00.

Category:

Description

Друштво за туризам трговија и услуги ВИА ЕГНАТИА ДООЕЛ Скопје со адреса на 11-ТИ Октомври 25/кат 11 Скопје го издава следниот

 

Предрезервација

Бр. 2012 од 12.05.2024 година

Лиценца бр. Уп. I13-416

 

 

  1. Податоци за носител на резервација:

Aleksandar Gjergovski

Ivana Gjergovska

David Gjergovski

Darijan Gjergovski

  1. Податоци за сместувањето:

1Објект Al Mare. Polihrono, Halkidiki, Greece

2Категорија – 3*

3- Соба – Стандардна соба на приземје за 2 возрасни со 2 деца  14 и 6 години

4Услуга – 2 ноќевања со појадок  и вечера 2 возрасни со 2 деца  14 и 6 години

5Превоз  – сопствен

6Туристичкиот аранжман е за период од 24.05.2024 до 26.05.2024

  1. Податоци за уплата:

1Уплатено 0 денари     

2За доплата 10230 денари/165€

 

Изјава на патникот: Изјавувам дека сум запознат со програмата и со Условите на аранжманот и дека во целост ги прифаќам.

Доколку се откаже до 15.05.2024 година доспеваат 100% од вкупниот износ.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.