Sale!

2015 Predrezervacija 16052024 -Jovica Blazhevski

Original price was: ден29,760.00.Current price is: ден14,480.00.

Category:

Description

Друштво за туризам трговија и услуги ВИА ЕГНАТИА ДООЕЛ Скопје со адреса на 11-ТИ Октомври 25/кат 11 Скопје го издава следниот

 

Предрезервација

Бр. 2015 од 16.05.2024 година

Лиценца бр. Уп. I13-416

 

 

  1. Податоци за носител на резервација:

Jovica Blazhevski

Mitra Blazhevska Bogeska

Blazhevski Darian

Blazhevski Marko

  1. Податоци за сместувањето:

1Објект Toroni Blue Sea Hotel & Spa, Toroni, Greece

2Категорија – 3*

3- Соба – Фамилијарна соба за 2 возрасни и 2 деца 14 и 16 години

4Услуга – 2 ноќевања со појадок за 2 возрасни и 2 деца 14 и 16 години

5Превоз  – сопствен

6Туристичкиот аранжман е за период од 24.05.2024 до 26.05.2024

  1. Податоци за уплата:

1Уплатено 0 денари     

2За доплата 14480 денари/240€

 

Изјава на патникот: Изјавувам дека сум запознат со програмата и со Условите на аранжманот и дека во целост ги прифаќам.

Доколку се откаже до 16.05.2024 година доспеваат 100% од вкупниот износ. Non Refundable Room

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.